Twirl equipe 2016 [822587]Van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart a.s. vindt het EK Baton Twirling plaats! Het senior dance team van Vitality mag op zondag de vloer op!

Woensdagochtend 23 maart a.s. vertrekken zij met de gehele equipe naar Lignano Sabbiadoro, Italië. Op woensdagmiddag en donderdagochtend vindt de muziektest plaats en op donderdagavond wordt het EK officieel geopend met een ceremonie. Vrijdagochtend start de wedstrijddag met de kwalificaties voor het onderdeel dance twirl en zondagavond eindigt het EK met het onderdeel large team en natuurlijk de prijsuitreiking. Gedurende deze drie dagen zien we verschillende categorieën voorbij komen zoals 1 baton, 2 baton, super-x-strut, duo twirling, small team twirling, pompom en natuurlijk small team dance!

Het senior dance team van Vitality mag zondagmiddag tussen 15.35 uur en 16.35 uur de vloer op! Shanna en Talitha zijn op het onderdeel senior duo twirling reserve en Shanna is tevens reserve op het onderdeel senior dance twirl. Het volledige programma van het EK kunt u hier bekijken.

20160224_193516800_iOS

IMG_7241 [252038]Shanna2

Vitality volgen tijdens het EK? Houd onze Facebookpagina dan goed in de gaten!

Vitality wenst alle EK-deelnemers heel veel succes in Italië!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *