Debbie van Wieringen-van Londen

20151128_105940Ik ben Debbie van Wieringen-Van Londen. Als jong meisje ben ik begonnen met majorette. Toen ik 11 jaar was mocht ik solo doen en dit was mijn eerste kennismaking met de twirlsport: ik was verkocht! Na vele privélessen mocht ik binnen een majorettevereniging een twirlafdeling beginnen en heb ik een verschillende majorettengroepen lesgegeven.
20 jaar geleden ben ik gevraagd een twirlvereniging op te starten. In maart 1995 was Twirlvereniging Vitality een feit!!!
Naast de gezelligheid zijn er vele titels nationaal en internationaal behaald waar ik zeer trots op ben. Naast het twirlen ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik een fijn gezin. Een zoon en een dochter wat natuurlijk mijn grootste trots is!

Krista Narold

Krista NaroldIk ben Krista Narold. Ik heb een mooi gezin met 3 kinderen en ben pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf.
Op mijn tiende ben ik begonnen met majorette. Toen Debbie van Wieringen Twirlvereniging Vitality startte ben ik meteen lid geworden en dus overgestapt naar het twirlen.
Tot 2005 heb ik zelf getwirld in verschillende teams en ook Europese ervaringen opgedaan.
Daarna ben ik nog lang actief geweest in het pomponteam waarmee we mooie doelen hebben behaald. Op dit moment ben ik docent van het Juvenile dance team.

Marloes Heijboer

20151128_110119De meeste kennen mij als Marloes Heijboer, maar in 2015 ben ik getrouwd met Luke en ga ik als Marloes Wien door het leven. In het dagelijks leven werk ik als praktijkopleider in het Noordwest Ziekenhuis. Daarnaast is twirlen een hele belangrijke rol in mijn leven gaan spelen.
Al vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met twirlen bij TOSS in Spijkenisse, na heel wat jaren alleen in teams te hebben meegedraaid ben ik op mijn 11e begonnen met solo dance twirl.
Mooie jaren bij TOSS gehad, waar de basis is gelegd. Op mijn 13de ben ik verhuisd naar Noord-Holland en moest er een andere vereniging gezocht worden waar ik mijn sport verder kon gaan uitbreiden. En gelukkig heb ik daar een hele mooie en fijne vereniging kunnen vinden en dat is Twirlvereniging Vitality. Bij Vitality ben ik mij verder gaan ontwikkelen en kwamen er zelfs titels naar boven, Nederlands kampioen (solistisch/team) en Europees kampioen 2014 met het pomponteam die afgelopen jaar (2015) ook zilver behaalde op de Wereld kampioenschappen. In 2011 zocht ik nog een uitdaging en ben ik gestart met het onderdeel 2 –baton en daarmee ben ik met trots gestopt in de Advance klasse.

In 2007 ben ik samen met Talitha Balder begonnen met het lesgeven bij Vitality. Vanaf dat moment ben ik steeds enthousiaster geworden en heb ik in april 2010 de majorette/twirl kaderopleiding behaald.  Ik geef verschillende teams les en een aantal solisten en duo’s. Ik hoop te blijven groeien als docent in de twirlsport en nog vele jaren bij Vitality te mogen lesgeven. In 2019 ben ik geslaagd voor de NBTA juryopleiding en ben ik allround jurylid.

Talitha Balder

20151128_110008Mijn naam is Talitha Balder en ik ben op 6-jarige leeftijd begonnen met twirlen. In 2018 ben ik gestopt.
In de jaren dat ik heb getwirld ben ik meerdere malen Nederlands Kampioen geweest zowel in teamverband als solistisch en ook als duo met Shanna Slagwater. In 2000 heb ik op het onderdeel 1 baton als juvenile meegedaan aan de Wereldkampioenschappen in Birmingham, Engeland. Met het pomponteam heb ik meegedaan aan verschillende Europese kampioenschappen en werd ik met het team in 2014 Europees kampioen. In 2015 heb ik met het pomponteam deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Italië en daar behaalde we een hele mooie tweede plaats. In 2018 heb ik met het nationaal large team en nationaal pomponteam meegedaan aan het WK in Noorwegen. Met het large team behaalde we een 3e plaats en met het pomponteam zijn we wereldkampioen geworden!

In 2007 ben ik bij Vitality begonnen met lesgeven en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Samen met Marloes ben ik gestart met een juvenile small en large team en later ook solisten en duo’s. Op dit moment geef ik verschillende teams, solisten en duo’s les.