15aab79f-bc8d-4632-aaf9-01c0f376210f[1]Na maandenlang trainen was het woensdagochtend 23 maart zover en vertrok de Nederlandse Equipe samen met de Bondscoach, begeleiding en supporters naar Italië voor het Europees kampioenschap Twirling dat van 24 t/m 27 maart in Lignano Sabbiadoro plaatsvond.
Het werd voor Nederland een succesvol EK. In totaal behaalde de Nederlandse Equipe maar liefst 12 Europese titels, 10 x zilver en 10 x brons. Ook de landenbeker, voor de best presterende equipe, mocht door de Nederlanders in ontvangst worden genomen.

Op vrijdag 25 maart stond Shanna Slagwater klaar als reserve op het onderdeel ‘solo dance twirl’ en zaterdag 26 maart samen met Talitha Balder op het onderdeel ‘duo twirl’. Zij hoefde (helaas) de vloer niet op, maar zijn een geweldige ervaring rijker.

Op zondag 27 maart was het senior dance team (bestaande uit Patricia, Celine, Imca, Talitha, Dominique, Selina, Shanna en Marloes) aan de beurt en hebben een hele mooie routine neergezet. De coaches Karin en Debbie waren daarom ook zeer tevreden. Na het small team, mochten Patricia en Marloes nog 1 x de vloer op met het Large team, na enorme aanmoedigingen van de andere teamleden van het small team werd het een knallend optreden.

Op zondagavond was aansluitend de prijsuitreiking. Dit was ondanks dat we ons eigen doel al behaald hadden, toch nog best spannend. Het mooie optreden van het small team werd beloond met een PRACHTIGE tweede plek, ZILVER.
Een DROOM die is uitgekomen!
Het large team waar Patricia en Marloes in hebben meegedraaid, behaalde goud en mogen zich Europees kampioen noemen!

We kijken terug op een geweldig EK met hele mooie resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *