Klik op de afbeelding om onze vlog te bekijken!

Vitality doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018! Voor deze campagne hebben wij een leuke vlog gemaakt om je meer te laten zien over onze sport en waarom wij jouw stemmen nodig hebben! Leden van de Rabobank kunnen t/m 28 mei 2018 maximaal 2 stemmen uitbrengen. Iedere stem is geld waard en daarom hebben wij jouw stemmen nodig!

Breng dus na het kijken van onze vlog je stem uit op Twirlvereniging Vitality! Klik hier om te stemmen.

Informatie Rabobank:

Rabobank Alkmaar e.o. draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Als lid van onze bank ontvangt u een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee u op uw favoriete clubs kunt stemmen. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem is geld waard!

Laat uw stem niet verloren gaan en stem op uw favoriete club. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stemmen! Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *