064-FX2_4444031-FX2_2012

De Nederlandse Kampioenschappen Baton Twirling 2017 zijn weer voorbij voor Vitality en wat een prachtige resultaten zijn er op 14 en 15 januari jl. behaald in het Topsportcentrum van Almere.

Op de eerste dag werden er meteen successen behaald want het pomponteam is NEDERLANDS KAMPIOEN en mag naar het EK in Kroatië!! Shanna behaalde op het onderdeel dance twirl een 10e plaats en Talitha op het onderdeel 1 baton een 13e plaats! Shanna en Talitha plaatsten zich op het onderdeel duo twirling als 3e en mochten daarom meedoen in de finale op zondag 15 januari!
Op zondag 15 januari was het ook de beurt aan het Senior dance team, de solo onderdelen van Jetske en Willeke en de finale van Shanna en Talitha op het onderdeel duo.
Voor Shanna en Talitha was het hun laatste optreden, want na 11 jaar nemen zij afscheid op het onderdeel duo twirling. Ze kunnen terugkijken op een prachtige tijd, met vele successen.
Het Senior dance team behaalde ZILVER, Jetske op het onderdeel dancetwirl Zilver, Shanna en Talitha op het onderdeel duo BRONS, Willeke op het onderdeel strutting een 4e plek, Willeke op het onderdeel dancetwirl een 6e plek  en als laatste Jetske met het onderdeel 1 baton een 7e plek!
Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

050-FX2_4353 061-FX2_4427

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *