IMG_5255Afgelopen 12 & 13 december was het weer zover; de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen voor de Runner-up klassen. Twee lange, maar vooral spannende wedstrijddagen voor de leden en coaches van Twirlvereniging Vitality. Zaterdag 12 december bij het onderdeel small team Twirl, stond het senior B-team van Vitality op de vloer. Met nog 9 andere teams gingen ze de competitie aan. De meiden straalde en hebben gevochten als leeuwen en gelukkig mocht het resultaat er zijn, want ze kregen een hele mooie gouden plak; Nederlands kampioen Runner-up. Bij het onderdeel small team dance twirl, stond het junior team van Vitality op de vloer en hebben een knallende routine laten zien, helaas geen podiumplek maar wel een tevreden 4de plaats.

Zondag 13 december was het de dag voor de solisten. Om op het NK te mogen staan, is vooraf een selectieronde geweest, dus dat er 10 solisten van Vitality mochten mee doen was al een prestatie op zich. Alle plaatsingen op een rijtje; Op het onderdeel solo 1-baton, behaalde Jetske v/d Pol een mooie zilveren medaille, Robin Gleijsteen een 4de plek en Ashley Gerritsen een 14deplek. Op het onderdeel 2-baton, behaalde Zoë Ebelties een 8ste plek en Robin Gleijsteen een 13de plek. 1 duo Zoë Ebelties en Rachel Gerritsen zij behaalde een 7de plek. Dan gaan we naar het onderdeel super X strut, daarbij behaalde Willeke v/d Pol een 4de plek, Danique Arlar een 6de plek en Cathy Kramer een 7de plek. Het laatste onderdeel waar Luna Coninx in het onderdeel solo dance twirl mocht mee doen en zij behaalde een 12de plek.

De leden en hun coaches kunnen terugkijken op hele mooie prestaties!

Aankomende periode staat voor Vitality in het teken van trainingen voor de solisten en het senioren twirl en dance team. Zij mogen gaan strijden op het Nederlands Kampioenschap Twirl 9 en 10 januari 2016 te Almere, zij komen uit in de intermediate/kampioensklasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *